2020.11.25
  • お知らせ

新しいランチのお店が登場! A new place to get your lunch!

みなさんこんにちは、EGPルームからニュース発信!エディです

皆さんに素敵なニュースがあります。11月10日から学校の近くにLIFEというスーパーがオープンしました。アクセスも簡単で、食材の品揃えも豊富です。お寿司、お刺身、揚げ物、お弁当、スイーツなどなど

皆さんのためにいくつかの写真を添付しました。中崎町駅のローソンを少し過ぎたところにあります。

私の今のお気に入りは、だし旨い唐揚げ【大】です! 皆さんのお気に入りを教えてください

Hello Everyone, it’s Eddie!!

I have some awesome news for you all. From November 10th, a new LIFE supermarket has opened up near our school! It is easy to get to and they have an amazing assortment of food! Sushi, sashimi, fried foods, lunch boxes, and so many sweets!!

I have attached some pictures for you to check out and see for yourself. It is just a little past the Lawson at Nakazakicho Station.

My Favourite food now is Dashi Fried Squid! Tell me all your favourites!